• Uitgebreid assortiment professionele afbouwmaterialen
  • Uitstekende service, betrouwbaar en veilig
  • Hoge kwaliteit en scherp geprijsd
  • Gratis bezorging vanaf €400,-

Retourneren

Gedurende 14 (veertien) kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling heeft de opdrachtgever het recht de overeenkomst zonder opgaaf van redenen te ontbinden en de gehele bestelling te retourneren of te ruilen. U heeft na annulering nogmaals 14 (veertien) dagen om uw bestelling retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. De ontbinding geschiedt door het uitbrengen van een schrijven per mail aan info@slptrading.com of per brief (voorbeeldbrief: https://www.webwinkelkeur.nl/webwinkel/voorbeeld-modelformulier-herroepingsrecht/) door de opdrachtgever aan SLP Trading BV.

Retour gezonden producten worden slechts teruggenomen als die in originele verpakking, onbeschadigd, onverwerkt, niet bestickerd en onbeschreven bij SLP Trading BV worden aangeboden voor retourname. Terugname van niet standaard in het assortiment aanwezige producten, welke op speciaal verzoek van opdrachtgever zijn besteld, wordt onder alle omstandigheden uitgesloten. Ook uitgesloten zijn speciaal op kleur geleverde producten.

De kosten van het terugzenden van de gehele bestelling zijn volledig voor rekening van de opdrachtgever. U krijgt dan het volledige orderbedrag (incl. betaalde verzendkosten) gecrediteerd.
LET OP: SLP Trading BV neemt een groot deel van de vrachtkosten voor haar rekening. Wanneer u uw bestelling wilt laten ophalen, dan betaalt u de daadwerkelijke vrachtkosten (€ 65,- incl. BTW). De retour vrachtkosten zijn dus hoger dan de bezorgkosten voor aankoop van de artikelen.

Artikelen waarvan er teveel zijn besteld, worden niet kosteloos opgehaald. Hier betaalt u zowel 25% retourkosten, plus transportkosten a € 65,- (incl. BTW). Wanneer u de artikelen zelf terugbrengt naar onze vestiging, worden er alleen 25% retourkosten in rekening gebracht.